Salam Perkenalan..!!!

My Photo
Alor Setar, Kedah, Malaysia
Kami menyediakan sebarang tempahan hantaran dan gubahan, produk kesihatan dan lain2 item. Apa yang pasti kami akan menguruskannya untuk anda. Kelebihan produk kami,pelanggan boleh design sendiri dan kami akan hasilkannya. Malah ada juga produk yang telah siap untuk dijual."Harga Boleh di Runding". Untuk lebih kepastian anda boleh terus pm/sms/whatsApp kami di No. 0174858284

INGIN MENJADI AHLI AGENT TOPUP SEMUA TELCO

INGIN MENJADI AHLI AGENT TOPUP SEMUA TELCO
Laman web yg digunakan untuk reload topup selain menggunkan kaedah sms. Mudah n cepat untuk Agent atau VIP Agent top up ; *** Yuran pendaftaran murah *** Modal permulaan diberikan *** percent keuntungan yg tinggi *** lebih 30 item produk boleh dijualkan *** bimbingan diberikan sehingga faham berminat sila pm saya ye..

Sunday, November 10, 2013

AGEN TOPUP WANTED...!!!!


Berminat menjadi aGen " TOPUP SMS PREPAID RELOAD "..sila hubungi / PM saya.. 017-4858284 (Hayati)
FEE TERENDAH, keuntungan TERTINGGI!!

-Yuran Sekali SEUMUR HIDUP
-Keuntungan 100% milik anda, untung terus jadi modal.
-Sistem 24 jam.
-Boleh topup kat mane2 je.
-Daftar satu no boleh topup sume line.
-Boleh bayar bil mxs, celcome, digi,
-Boleh top up or bayar bill guna web site official
-Saya ajar sampi pandai

Untuk keterangan lanjut sila pm.
TQ

Friday, November 8, 2013

Senarai 27 Pekeliling Perkhidmatan Penambahbaikan 81 Skim Perkhidmatan Seperti Yang Diumumkan YAB Perdana Menteri Dalam Pembentangan Bajet 2014 Pada 25 Oktober 2013

Senarai 27 Pekeliling Perkhidmatan Penambahbaikan 81 Skim Perkhidmatan Seperti Yang Diumumkan YAB Perdana Menteri Dalam Pembentangan Bajet 2014 Pada 25 Oktober 2013

http://docs.jpa.gov.my/docs/pp/2013/ (Klik Pautan)





Logo Baharu Kementerian Pendidikan Malaysia KPM

Logo baharu KPM ini direka mengunakan huruf ‘Alif’ 
sebagai konsep teras. Pendekatan mengunakan huruf atau typography adalah berdasarkan pengertian bahawa manusia yang pada masa hidupnya, berada pada jalan yang lurus sebagaimana huruf ‘Alif’ itu. Alif juga membawa pengertian ILMU kerana Allah mengangkat orang-orang yang beriman dan orang-orang yang diberi ilmu dengan beberapa darjat. Ilmu juga diklasifikasikan sebagai pengetahuan atau kepandaian yang merangkumi semua bidang yakni duniawi mahupun ukhrawi. Ilmu juga di takrifkan sebagai pemindahan roh atau jiwa daripada kegelapan kepada kecerahan dan sebagai suatu kebenaran dan keyakinan. Logo ini menggunakan dua ‘P’ dan dua ‘Alif’ melambangkan dua peringkat pendidikan iaitu Sistem Sekolah dan Sistem Pengajian Tinggi. Hurup ‘P’ yang bertingkat ke arah Alif melambangkan tahap-tahap kecemerlangan pendidikan Malaysia. Bentuk Bulat melambangkan Malaysia sebagai pusat pendidikan yang bersifat global. 




Dari segi warna...
Biru++++++++++++Biru bermaksud profesionalisma dalam sistem pendidikan negara.
Kuning++++++++++++Kuning keemasan melambangkan kecemerlangan.
Putih++++++++++++Putih melambangkan sistem pendidikan yang bermutu tinggi dan membentuk insan yang berkualiti dan berilmu mulia.
**** Rekabentuk oleh Prof. Dato’ Dr Ahmad Zainuddin & Mohd Faizal Ahmad (Majlis Rekabentuk Malaysia)****

Thursday, October 31, 2013

Cara Membalut Dulang Serbaguna

Dulang yang agak lama mmg sayang nak dibuangkan memandangkan fizikalnya yang masih elok.. cuma mungkin corak dan warna yang agak kurenggg menarik..
Jangan... jangan dibuang..!!! 
apa kata kita balut dulang tersebut menjadi yang menarik tertarik..
Mungkin kita boleh jadikan sebagai dulang hantaran, cenderamata atau sijil. 
Macam mana nk buat dulang serbaguna neh...???  



Mula2 sekali.. kita balut bahagian atas dan bawah dulang tersebut dengan helaian span...
tak kisah lah span kaler apapun...
Step yang ke dua kita balut pulak span tersebut dengan kain satin
dan akhir sekali balut kan pula kain satin tersebut dengan kain net yang hampir sama warna dengan kain satin tersebut.. mudah kan...??? 
Nanti... Nanti.... Nanti..!!!
belum siap sepenuhnya lagi tu..!!


Step terakhir barulah kita makeup dia kasi cantik... letak riben.. letak manik2... letak bunga ke...
TaDAaaaaaaaa...... siap dh dulang kita kan..??


Sebarang tempahan sila hubungi/pm saya di talian 017-4858284 (Hayati)
Dulang Besar RM 70.00
Dulang Sederhana RM 50.00
Dulang Kecil : RM 30.00

Monday, September 16, 2013

Penjagaan Rambut ProSanté Shaklee

Nourishing Scalp Treatment

Produk yang paling penting dalam Sistem Penjagaan Rambut ProSanté ialah Nourishing Scalp Treatment yang

mengandungi tahap Scalp Health Complex eksklusif kami yang paling tinggi.

Nourishing Scalp Treatment menyelesaikan semua masalah rambut dengan serum yang amat mudah diserap oleh kulit bagi melancarkan peredaran, menentang factor persekitaran yang merosakkan dan juga membekalkan khasiat kepada kulit kepala.


Vitamin antioksida iaitu A dan E, dan juga Koenzim Q10 melindungi anda daripada kerosakan akibat radikal bebas dan pencemaran persekitaran.

Bertindak membekalkan ruang yang optimum untuk rambut anda.
Formula tanpa bilas memudahkan anda menggunakan dan menggayakannya
Tidak menjadikan rambut melekit atau berminyak
Perbezaan Shaklee
ProSanté Nourishing Scalp Treatment adalah formula eksklusif, yang terbukti mampu mengurangkan keguguran rambut semasa menyikat dan dapat melebatkan serta menguatkan rambut secara semula jadi apabila digunakan sebagai sebahagian daripada sistem Penjagaan Rambut ProSanté.

Lightweight Conditioner

Melicinkan dan melembapkan rambut tanpa menjadikannya terlalu melekit
Mengembalikan elemen struktur supaya rambut kelihatan lebat, berkilat dan sihat
Menghilangkan kesan statik agar rambut mudah digayakan dan diurus



Long Lasting Finishing Spray


"Medium hold" memastikan gaya rambut tidak berubah

Memberikan perlindungan UV
Menguruskan rambut yang dikeriting halus dan rambut yang mudah kusut.


Replenishing Conditioner


Pelembap yang pekat bagi rambut yang berkilat dan lembut bak sutera
Memperbaiki kerosakan pada permukaan rambut dan memperbaiki hujung rambut yang bercabang
Menguatkan rambut dengan protein dan humektan yang berasal dari alam semulajadi


Purifying Shampoo


Membersih dengan menyeluruh, menyingkirkan sisa-sisa produk fesyen rambut, pengumpulan mineral dan bahan-bahan cemar persekitaran lain
Mengekalkan keseimbangan lipid dan lembapan semulajadi serta tidak melunturkan warna rambut
Ideal untuk mengawal lapisan kulit kepala yang sihat, rambut juga tidak berkelemumur.


Revitalizing Shampoo


Humektan bertindak bagi melicinkan kutikel rambut dan melebatkan rambut
Sistem pembersih yang lembut dan berpaten
Menyegarkan dan menyeimbangkan kulit kepala dan rambut tanpa terlalu melembapkan atau mengeringkannya.





Garlic

Garlic
+++++++++++++++++++++

Allisin adalah sebatian yang berasal daripada bawang putih dan berfungsi untuk banyak tindakan yang berfaedah. Allisin tidak terdapat di dalam bawang putih biasa sebaliknya ia dihasilkan apabila bawang putih tersebut dipotong halus atau dihancurkan. Bawang putih secara tradisinya digunakan untuk melegakan batuk, selsema dan membantu peredaran darah yang baik. *


Setiap tablet Garlic Shaklee mengandungi 500mg bawang putih. 


Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan. 


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegahsebarang penyakit.

Cawangan2 Shaklee

Buat my dear customers...

Anda boleh dapatkan produk2 Shaklee terus dari sis. Cuma pm/sms/whatsApp ke 017-4858284 untuk oder barang dengan harga ahli cuma tambah sedikit bayaran postage untuk kos menghantar. Bank in @ tranfer bayaran ke akaun sis. Barang akan terus diposkan ke hadapan rumah anda. Mudah dan cepat. Tak perlu beratur menunggu Q di kedai Shaklee. Tak perlu membazirkan minyak kenderaan dan tenaga anda.

Anda boleh membeli produk2 Shaklee ini juga dengan mengunjungi cawangan Shaklee yang sah berhampiran anda. Silalah guna id saya 954237 setiap kali membeli ye. Anda akan menikmati harga ahli.

***** AWAS PRODUK TIRUAN...!!!


Ibu Pejabat Shaklee Malaysia
++++++++++++++++++++++

Shaklee Products (M) Sdn Bhd
A-3A-02, Empire Tower
Empire Subang,
Jalan SS16/1,
47500 Subang Jaya,
Selangor Darul Ehsan
Telefon :603-5622 3188
Fax : 603-5622 3199
E-mel : customerinquiry@shaklee.com.my

Waktu Perniagaan
Isnin hingga Sabtu: 10:00 pagi hingga 7:00 malam

Sila hubungi:
Catherine Chai,
Assistant Customer Service Manager


Cawangan Kuala Lumpur
+++++++++++++++++
31, Jalan 2A/27A, Section 1,
Wangsa Maju Setapak,
53300 Kuala Lumpur.

Telefon : 603-4142 6442
Fax: 603-4149 6313
Hubungi :
Ida ( Penyelia Cawangan)

Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu
(Pertama & Ketiga):
10:00 a.m. to 7:00 p.m


Cawangan Penang
++++++++++++++++
A-2, Jalan Todak 1,
Pusatbandar Seberang Jaya,
13700 Perai.

Telefon : 604-397 4325
Fax: 604-397 4324
Hubungi : Cannie Teoh
(Penyelia Cawangan)

Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu
(Pertama & Ketiga):
10:00 a.m. to 7:00 p.m


Cawangan Ipoh
+++++++++++++++
32, Medan Istana 1,
Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh.

Telefon: 605-241 8260
Fax: 605-241 8263
Hubungi : Eunice Lau
(Penyelia Cawangan)

Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu
(Pertama & Ketiga):
10:00 a.m. to 7:00 p.m


Cawangan Johor Bahru
++++++++++++++++++
14, Jalan Molek 1/10,
Taman Molek,
81100 Johor Bahru.

Telefon: 607-352 5188
Fax: 607-352 4188
Hubungi : Fiona Chow
(Penyelia Cawangan)

Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu
(Pertama & Ketiga):
10:00 a.m. to 7:00 p.m


Shaklee Kota Bharu
++++++++++++++++++
319, Section 25, Bandar Kota Bharu,
Jalan Sultan Yahya Petra,
15200 Kota Bharu.

Telefon: 609-747 8688
Fax: 609-747 7711
Hubungi : Anuar
(Penyelia Cawangan)

Ahad hingga Khamis
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu
(Pertama & Ketiga):
10:00 a.m. to 7:00 p.m


Cawangan Kota Kinabalu
+++++++++++++++++++
Lot 4.1, Neutron Point,
Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat,
88300 Kota Kinabalu.

Telefon : 6088-393 848
Fax: 6088-393 851
Hubungi : Olivia Fernandez
(Penyelia Cawangan)

Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu
(Pertama & Ketiga):
10:00 a.m. to 7:00 p.m

CoQHealth™ Plus

CoQHealth™ Plus
++++++++++++++++++++++++

CoQHealth™ Plus mengandungi kesemua proprietari

semulajadi daripada campuran 28mg CoQ10 dengan Vitamin
E dan ekstrak Teh Hijau yang didatangkan di dalam kapsul
bioketersediaan minyak kacang soya bagi memastikan potensi
penguraian maksimum dan penyerapan yang lebih baik.
CoQ10 telah ditunjukkan dapat:

• Menyokong penghasilan tenaga bagi jantung

• Menggalak dan melindungi arteri sihat terhadap 
pengoksidaan LDL
• Meningkatkan peredaran darah
• Membantu menambah dan mengekalkan paras CoQ10 di 
dalam darah

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, 

mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

Sunday, June 30, 2013

Kismis Syifa



Kismis Syifa Ia diperkaya dgn vitamin A dab C, glukos, protein, fiber, sodium, iron dan postassium. Amat bagus untuk membantu kecergasan otak yg lemah dan pelupa. Telah bacaan Al-Quran dan Doa2 Syifa. Dalam bentuk  botol 240 gram  kotak 32 gram  Berminat sila pm saya...

Cocoa Syifa



Cocoa Syifa Minuman koko yg telah dibacakan ayat2 Al-Quran dan doa2 Syifa berkhasiat dan mengandungi zat makanan seimbang yg diperlukan oleh tubuh badan manusia. Minuman koko baik untuk jantung, mengawal tekanan darah, kencing manis, menghalang jerawat & parut, mengawal kerosakkan sel dan tisu badan. Baik untuk kulit dan gigi. Dalam bentuk papan (20 peket)  Berminat sila pm saya

Friday, June 21, 2013

Sireh junjung MMK 02 S



Sireh junjung MMK 02 S. Sedia mengambil tempahan. 


Berminat sila pm atau call 0174858284 saya 



Bunga hidup RM50.00 



Bunga plastkik RM 30.00

Lipatan Mas Kahwin MMK 01 M



Lipatan Mas Kahwin Butterfly MMK 01 M 

Berminat sila pm saya atau call 0174858284...

Monday, June 10, 2013

Pencuci pinggan mangkuk Syifa



Pencuci pinggan mangkuk Syifa...!! Extrak lemon sebenar Kandungan 1000ml Berminat sila pm saya...

Air Zam-zam Syifa



Air Zam-zam Syifa...!! Air formulasi Ustaz Muhammad yang mengandungi Air Zam-zam dengan Air Syifa dengan nisbah 70/30 Berminat sila pm saya...!!

Tuesday, June 4, 2013

Tempahan balut buku pelawat / album. MMK 01 B



Tempahan balut buku pelawat / album. MMK 01 B 

Berminat sila pm saya..!!

Kismis Syifa



Kismis Syifa...!!! Ia diperkaya dengan vitamin A dan C, Glukos, Protein, Fiber, Sodium, Iron dan Potassium. Amat bagus untuk membantu kecergasan otak yg lemah dan pelupa. Kismis Syifa telah ditenagakan dgn bacaan Al-Quran dan doa2 syifa baik untuk rohani dan jasmani. Berminat sila pm saya...!!

Air Syifa



Air Syifa...!!! Air yang telah ditenagakan dengan 30 Juz Al-Quran & Doa2 untuk penyakit rohani dan jasmani Berminat sila pm saya...!!

Kopi Syifa





Kopi Syifa..!! Kopi yg telah dibacakan dgn ayat2 Al-Quran dan doa2 syifa Untuk pelbagai penyakit rohani n jasmani termasuk gangguan makhluk2 halus. Campuran guarana juga mmpunyai pelbagai khasiat spt menurunkan berat badan, meningkatkan tenaga seksual, mnghilangkan sakit kepala/migrain, merangsang otak, meningkatkan daya ingatan, mmberi tenaga dan mengurangkan keletihan. Berminat sila pm saya..!!

Sunday, June 2, 2013

Gubahan Sirih Junjung MMK 01 S



Gubahan Sirih Junjung MMK 01 S
Berminat hubungi kami 017-4858284. 
Bunga Hidup RM 50.00
Bunga Plastik RM 30.00


Dulang hantaran MMK 02 D

Dulang hantaran dan serbaguna MMK 02 D
Harga 1 set RM 50.00 only.
Hubungi kami 017-4858284



Gubahan "Welcome"

Gubahan "Welcome"
Berminat sila hubungi kami 017-4858284
RM 70.00 only





Friday, May 31, 2013

Dulang Hantaran / Sijil / Cenderamata / Pelbagai guna MMK 01 D

Dulang Hantaran / Sijil / Cenderamata / Pelbagai guna  MMK 01 D
RM 70.00 (besar) RM 50.00 (sederhana) RM 30.00 (kecil)





         Untuk Tempahan Sila Hubungi Kami Di Talian 0174858284.

Klik pada older post

untuk ke muka sebelah